dr. Dellaert

18-01-2018-151.jpg

Specialisatie: medicolegale geneeskunde, algemene poliklinische orthopedie

Dr. Frank Dellaert studeerde geneeskunde aan de Universiteit Gent. In 1983 behaalde hij zijn erkenning als orthopedisch chirurg. Naast zijn opleiding in het UZ Gent vervolledigde hij zijn kennis met opleidingen in o.a. het Universitair Ziekenhuis van Umeä, Zweden.

Van 1980 tem 1990 was hij lesgever aan het Instituut voor Verpleegkunde in Gent.

Van 1995 tem 2008 was hij ook regelmatig actief als consultant voor verschillende bedrijven die medische software ontwikkelen, meer specifiek in de orthopedie.

Sinds 1983 is dr. Dellaert orthopedisch chirurg in Sint-Niklaas Orthokliniek. Dr. Dellaert heeft een bijzondere bekwaamheid in kniechirurgie.
Vanaf 1983 reeds heeft hij een bijzondere interesse en een intussen uitgebreide ervaring opgebouwd in de legale- en verzekeringstechnische aspecten van de geneeskunde zoals expertises, bijstand van patiënten bij onenigheid met verzekeringsmaatschappijen, correcte afwikkeling van de vergoeding na ongevallen en bepaling van lichamelijke schade.
Vanaf 2019 concentreert hij zijn activiteiten voornamelijk in die richting, naast een beperkte poliklinische activiteit.

Hij is lid van AAOS (American Academy of Orthopaedic Surgeons) en van de BVOT ( Belgische vereniging voor Orthopedie en Traumatologie).